Facebook Feed

3 weeks ago

Ciid Constanta

O familie de bufnite realizata in tehnologia 3D. Noi suntem pregatiti sa va invatam si pe d-voastra! ... Citște în continuare...Restrânge textul

Vezi pe Facebook

3 weeks ago

Ciid Constanta

Nou in oferta noastra educationala!
Modulul ECDL 3D Printing se adresează tuturor persoanelor care doresc să dobândească cunoștințe de bază în domeniul tehnologiilor de imprimare 3D și să își certifice competențele de imprimare 3D la standard internațional.
La finalul cursului,participanţii vor reuşi să îşi printeze propriile obiecte, create după ce vor parcurge noţiuni de conceptualizare, proiectare şi imprimare 3D.
Astazi am realizat si primele probe cu noua imprimanta 3D.
Inscrierile in prima grupa pilot continua! Pentru detalii suna la 0241-516.848!
... Citște în continuare...Restrânge textul

Vezi pe Facebook

GMB Computers
Camere LPR si inregistrator pentru controlul automat al barierelor in momentul recunoasterii numerelor de inmatriculare ale unui vehicul aflat intr-o baza de date predefinita.
... Citște în continuare...Restrânge textul

Vezi pe Facebook

Scrie-ne

Scrie-ne
Prin utilizarea acestui formular, ne oferi în mod voluntar date personale (nume, prenume, telefon, vârstă, adresă IP). Vom utiliza aceste date pentru a-ți răspunde la întrebări sau pentru a comunica în vederea înscrierii la cursurile și/sau examenele organizate de noi. Nu transferăm către terți datele colectate prin acest formular. Vom păstra aceste date doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor de mai sus.