Echipa

Nicoleta BOLDEA-COLCEAR – Director coordonatorexpert_nicoleta

“Pentru o instituție publică sau pentru o companie care dorește ca angajații săi să fie mai performanți și mai eficienți, ECDL reprezintă o investiție ale cărei rezultate își vor dovedi roadele în viitor. Deținerea permisului ECDL reprezintă pentru potențialii angajați cât și pentru cei deja existenți, o dovadă că au cunoștințe solide de operare pe computer. În plus, având angajați posesori ai certificatului, exista garanția că vor fi reduse pierderile de timp datorate utilizării ineficiente a tehnicii de calcul.”

nela_dutanNela CHIRIȚĂ (Lector, examinator, supervizor)

“Sunt convinsă că nu de calculator îți este teamă. Prioritățile personale ți-au creat o lume îngustă care devine din ce în ce mai claustrofobă. Și asta se întâmplă tocmai acum, când cunoașterea și comunicarea nu mai au limite impuse. Vino alături de noi și împreună vom deschide porțile comunității informaționale. Cu ajutorul calculatorului și Internetului vei cunoaște o lume reală, neîngrădită de conveniențele sociale.”

 

Luminița Zăgăneanuexpert_luminitaLuminița ZĂGĂNEANU (Lector, examinator, supervizor)

“Consider că nu există vârstă pentru utilizatorii calculatoarelor. Există acceptarea realității sau a trecutului. Trăim într-o societate informațională și rolul nostru este de a te sprijini să te alături ei. Experiența și profesionalismul nostru îți garantează succesul.”

 

expert_florinFlorin STATE (Lector, examinator, supervizor)

“După cum vezi, am ajuns împreună în viitor. Hai să devenim împreună oameni ai viitorului. Tehnologia informației nu mai este apanajul specialiștilor. Acum este făcută pe înțelesul tuturor. Ea se adresează acum atât școlarului cât și pensionarului. Vino să te învățăm ceea ce concetățeanul de lângă tine știe deja.

 

Ana RADU (Asistent manager, examinator, supervizor)

“Suntem prietenii tăi și te sprijinim în promovarea standardului de calitate într-un moment important din viața ta, când societatea informațională se suprapune peste cea profesională. Alege echipa noastră pentru a-ți asigura succesul. Alege calitatea și succesul este garantat.”

 

carmen_ionescuCarmen IONESCU (Lector, examinator, supervizor)

“Consideră calculatorul un aliat și nu un obstacol în cariera profesională. Dobândește Permisul ECDL pentru a demonstra adevărata ta valoare. Poți și dorești ca valențele tale profesionale să fie apreciate.”


Scrie-ne