Baza Materială

Centrul de Instruire în Informatică GMB Computers își desfășoară activitatea în noul sediu din Constanța, Str. Ion Lahovari 158. Centrul dispune de săli spațioase și moderne, dotate cu echipamente de ultimă generație. Practic, fiecare student beneficiază de propriul său computer pe toată durata cursurilor. Toate computerele dotate cu monitoare LCD de rezoluție mare, sunt conectate la Internet prin conexiune de bandă largă și au instalate toate pachetele software necesare desfășurării în bune condiții a cursurilor.

Dotările materiale sunt completate de diverse echipamente multimedia: proiectoare, table de clasă electronice pentru prezentări și comentarii pe prezentare, faxuri, imprimante, etc.
Echipamentele performante, conexiunea Internet de mare viteză precum și asistența tehnică sunt asigurate cu un înalt profesionalism de către GMB Computers, lider regional de necontestat în domeniul IT, de peste 20 de ani.

Toată incinta centrului beneficiază de o corectă iluminare naturală și artificială, și beneficiază de ventilație și aer condiționat.

Sediul dispune de grup sanitar propriu, secretariat, cancelarie, precum și de 2 spații de studiu sau relaxare pentru studenți.

Studenții noștri vor beneficia de cele mai bune condiții de studiu și examinare pe toată durata cursurilor. În cazuri speciale ori la cerere, sălile de curs pot fi închiriate și de către terțe părți, pentru desfășurarea de programe academice și de instruire profesională. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.


Scrie-ne