Baza Materială

Centrul de Instruire în Informatică GMB Computers își desfășoară activitatea în noul sediu din Constanța, Str. Ion Lahovari 158. Centrul dispune de săli spațioase și moderne, dotate cu echipamente de ultimă generație. Practic, fiecare student beneficiază de propriul său computer pe toată durata cursurilor. Toate computerele dotate cu monitoare LCD de rezoluție mare, sunt conectate la Internet prin conexiune de mare viteză și au instalate toate pachetele software necesare desfășurării în bune condiții a cursurilor.

gmbDotările materiale sunt completate de diverse echipamente multimedia: proiectoare, table de clasa electronice pentru prezentări și comentarii pe prezentare, faxuri, imprimante, etc. Toată incinta centrului beneficiază de o corectă iluminare naturală și artificială, și beneficiază de ventilație și aer condiționat.

Sediul dispune de grup sanitar propriu, secretariat, cancelarie, precum și de 2 spații de studiu sau relaxare pentru studenți.

Studenții noștri vor beneficia de cele mai bune condiții de studiu și examinare pe toată durata cursurilor. In cazuri speciale ori la cerere, sălile de curs pot fi închiriate și de către terțe parți, pentru desfășurarea de programe academice și de instruire profesională. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

gmbNET