Despre Cambridge English – Young Learners

Despre Cambridge English – Young Learners

Category : Certificari

Cambridge English: Young Learners reprezintă începutul călătoriei unui copil în minunata lume a învățării limbii engleze. Este primul nivel în certificarea Cambridge.

Cui ne adresăm?

Testele conțin exerciții distractive și motivante de limba engleză, fiind destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani.

Examenele Cambridge English Young Learners va permit să monitorizați și să îmbunătățiți nivelul de cunoaștere a limbii engleze pas cu pas, fiind create pentru a încuraja copiii la începutul învățării limbii engleze. Aceste teste sunt realizate în conformitate cu Cadrul Comun European de Referință pentru Limbile Străine (CEFR) și acoperă toate cele patru deprinderi esențiale în învățarea unei limbi străine – ascultat, vorbit, citit și scris.

Fiecare candidat primește un certificat Cambridge English, lucru care le dă încredere copiilor în forțele proprii și îi recompensează pentru efortul depus în susținerea acestui examen.

Oferta educațională

GMB Computers srl organizează sesiuni de pregătire și examinare Cambridge English Young Learners în sălile de curs situate la sediul din str. Ion Lahovari nr.158 , cu condiția să fie minim 10 candidați înscriși!


Scrie-ne