De ce ai susține testul TOEFL?

De ce ai susține testul TOEFL?

Category : Certificari

Pentru că el îți măsoară abilitatea de înțelegere și folosire a limbii engleze în context academic și este în momentul de față cel mai acceptat test de limba engleză în mediul academic la nivel mondial. Un punctaj bun la testul TOEFL este un criteriu de admitere pentru vorbitorii non-nativi de limba engleză în multe universități și colegii care oferă programe educaționale în limba engleză. Testul TOEFL îți va da uimitoarea posibilitate de a studia în orice universitate din lume în care se vorbește limba engleză.

Testul TOEFL este oferit în două modalități, în funcție de locația centrului de testare. Testul TOEFL pe Internet (TOEFL iBT) este modalitatea de testare TOEFL cea mai populară. Acest test care durează patru ore îți măsoară abilitățile de a citi, înțelege, vorbi și scrie în limba engleză. În locațiile în care TOEFL iBT nu este disponibil, poți da Testul TOEFL pe hârtie (TOEFL PBT). TOEFL PBT durează trei ore și conține patru părți: scris, structură și exprimare scrisă, înțelegerea textelor scrise și ascultat. Poți da testul TOEFL de câte ori vrei. Punctajul de la testul TOEFL este valabil doi ani.


Scrie-ne

Scrie-ne
Prin utilizarea acestui formular, ne oferi în mod voluntar date personale (nume, prenume, telefon, vârstă, adresă IP). Vom utiliza aceste date pentru a-ți răspunde la întrebări sau pentru a comunica în vederea înscrierii la cursurile și/sau examenele organizate de noi. Nu transferăm către terți datele colectate prin acest formular. Vom păstra aceste date doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor de mai sus.